Dolfijn-Curacao     

Click here to edit subtitle

 

 

Low Budget 9 dgse  Chakra reis op Curacao

 

 

Op deze 9 daagse reis maken we een 7daagse reis door onze chakra´s, die samenwerken met de béste plekken op Curacao en waarmee de verbondenheid met Moeder Aarde volledig tot zijn recht gaan komen.

 

Na een góed herstel van de reis, gaan we diepe verbintenissen aan met deze plekken die op ons Chakra systeem fijn uitbalanseren, met de hulp van de Sjamanistische invloeden van zowel Curacao als van mij.

 

Iedere dag een bezoek aan één van de vele stranden van Curacao én het bezoeken van historische en/of toeristische bezienswaardigheid.

 

Iedere dag is er héérlijk vegetarisch en holistisch bereidt eten, waar wij aan mogen meehelpen. Gezonde vruchten- en groentesap, ´s morgens een lekker en gezond ontbijtje, middags een heerlijke picknick op het strand en ´s avonds uitgebreid avondmaaltijd.

En avonden die we dansend, zingend of op ándere wijze zullen doorbrengen, maar in ieder geval in een heerlijk kontakt met onszelf én de groep.

 

De groep zal heel klein zijn om alles goed te laten uitzuiveren.

Tussen de 4 en 8 personen.

Het verblijf zal zijn in een verblijf waar de fraters vroeger waren en waar het in de kapel, de tuin en in het aangrensde natuur nog héérlijk vertoeven is.

 

Het bedrag voor deze 9 dagen geheel verzorgde reis, bedraagt 1055 euro. Behalve de vliegreis. Probeer Arke fly(.494 euro)

Datum is 25 oktober t/m 05 november 2013 

Ná aanmelding graag het basis bedrag van 300 euro storten.

Uiterlijk 2 weken vóór de reis graag de rest van het bedrag.

 

Namasté !

Marion

 

 

Verdere info:

Deze fijne manier van uitzuiveren van de chakras én het wérkelijk reizen, het ervaren dmv het zien én voelen van de natuur hier op Curacao en wát het wérkelijk met u doet, is de nieuwste wijze van het ondergaan van een reis.

Weer een dimensie verder.

 

 

Óók dmv het dansen, klanken, mogelijk zingen (voor wie zich geroepen voelt) en te tekenen of te schrijven op de sites.(voor materialen wordt gezorgd)

 

Ik heb het gevoel dat er mensen zijn, die wat minder luxe willen welke samengaat met een lagere kostenplaatje, heb ik deze Low Budget reis gemaakt. Het betekend dat we nét zoveel gaan ervaren van deze plekken op Curacao, alleen in minder dagen én met een eigen korvee, welke inhoud dat we zélf de maaltijden volgens planning maken én opruimen. Ook niet erg, omdat we met een kleine groep zijn wat het als áltijd héél gezellig maakt.

 

In de ochtend doen we (als je wilt) een Hart-Voel Oefening, van ong.10 á 15 minuten om ál je zintuigen weer tot vólle ontplooing te laten komen.

Daarna lekker sapje, ontbijtje, korvee, op stap met een busje naar de héérlijke plek om de chakra uit te balanseren, waar we dus onszelf vólledig tot ontplooing mogen brengen om hier het állerbeste uit te laten halen.

Op pad naar een mooi strandje voor uitgebreide speel en/of bezinningstijd met een héérlijke picknick.

Een historische bezienswaardigheid of toeristisch plaatje om dan weer naar ons verblijf te gaan om náást de korvee gewóón lékker onszelf te zijn.

Een héérlijke avond met lékker eten, zang, dans, muziek, rust, een spelletje of gewoon ff niets, gewoon genieten van elkaar of de rust in de tuin !

 

Een héérlijke reis naar het midden van jezélf, in Liefde !

 

Neem mee:

Een meditatie dekentje, je hoofdkussen (slaapt áltijd het béste), anti muggen met deet, zonnebrandolie factor 30 want het gaat écht heel snel als je het niet gewend bent iig 1 langebroek en shirt met lange mouwen, in geval van verbranding en een paar schoenen om makkelijk in te wandelen ............... de rest bikini, korte broeken, rokken en slippers.

 

 

*** Uw aanmelding staat vast, wanneer de aanbetaling van 300 euro is overgemaakt op de Nederlandse Bank rekening van de ASN 70.72.59.053 tnv M.E. Pantekoek te Curaçao.

Het resterende bedrag uiterlijk 2 weken vóór aanvang van de reis.

Voorwaarden

 

Bij het doen van de aanbetaling ad € 265 staat u definitief ingeschreven voor deze reis.

Het volledige bedrag van € 1055 dient uiterlijk 2 weken voor aanvang van de reis te zijn voldaan.

De vlucht dient u zelf te boeken, wij zorgen ervoor dat u opgehaald wordt van het vliegveld.

Bij annulering bent u tot 2 maanden voor de reis niets verschuldigd, tussen 2 maanden en 2 weken voor de reis het bedrag van de aanbetaling en tussen 2 weken en start van de reis bent u het volledige bedrag verschuldigd. Deze laatste geldt ook wanneer u tijdens de reis afhaakt.

Een reisverzekering dient u zelf af te sluiten.

Wij zijn niet aansprakelijk voor uw goederen, eigendommen of gezondheid.

 

Namasté

Marion

 

 

 

Love Train
The O'Jays (Back Stabbers)
0:00/3:01
Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.