Dolfijn-Curacao     

Click here to edit subtitle

Heartmath

een wetenschappelijk bewezen programma, om uw leven te verbeteren

 

De Heartmath is een uitgebalanceerd en simpel stukje techniek,waarmee ik u begeleid om uw persoonlijke balans, energie en uw  ´wel being´ naar tevredenheid te brengen en uw persoonlijke doelen te gaan realiseren, welke deze dan ook mogen zijn.

 

De Heartmath is gebaseerd op uw coherence. Coherence is een staat  van synchronisatie tussen uw hart, hersens en uw autonomisch zenuwsysteem.Coherence is een staat van ontspanning en ´revatelize´ op hetzelfde moment. Deze is te bereiken en vast te houden, door een positieve houding en emoties.

 

De heartmath is voor mensen, die niet tevreden zijn over hóe dat zij zich voelen of zijn en béter willen.

Moe, ongeduldig, gehaast en ontevreden zijn.

Mensen die weten dat ze ze ánders willen voelen en geen genoegen nemen met ´het is nu eenmaal zo´of ´ík ben nu eenmaal zo´! 

Voor mensen die zich willen bewijzen,maar niet weten hoe en wanneer ze moeten stoppen en bezig zijn af te stormen op stress, overbelast raken of burn out of het wellicht al zijn.

Mensen die willen veranderen op díe manier, die direkt en voor altijd werkt en hoe langer je ermee bezig houdt, grotere resultaten zal geven !

 

Ik leer u deze techniek, terwijl u met een oorcensor verbonden bent met de computer, waardoor uw coherentie wordt gemeten en direkt uw geluksgevoel aftekent op het scherm, zodoende gaat u uzelf beter leren kennen en weten wélke gedachten en gevoelens bij u een verbetering in uw leven zal geven

Voorbeelden van mensen die 2 weken deze begeleiding met de heartmath gebruiken, zijn : kalmer, allerter, betere focus, meer innerlijke vrede, positievere instelling en betere nachtrust en met dit alles een betere lichamelijke, emotionele en mentale gevoelens

 

Beoefen de methode 5 á 10 minuten per keer

Aangeraden wordt dit te doen:

  • °´s morgens vroeg, vóórdat u de dag begint.
  • °Vóór besprekingen of gevoelige gesprekken
  • °Gelijk ná de lunch, om weer terug in de produktieve werk sfeer te komen Halverwege middag om te herstellen van de middag ´sleur´.
  • °Ná het werk om van uw avond beter te genieten
  • °Vlak voordat u naar bed gaat, om uw lichaamsritme om te zetten voor een goede slaap.

 

Ik begeleidt u voor een aantal malen, zodat u leert om te gaan met uw emoties en tegenslagen, die Iedereen meemaakt in het leven. Doet u dit zo positief mogelijk en laat u de uitkomst los, dan zal u van déze sessies leren om uw leven te reorganiseren naar belangrijkheid van uw leven en doelen.

Liefde is een 1e gegeven, waarvan u zal mogen genieten, zo ook vrijheid en de vernieuwde leven in deze vrijheid.

Leer te geven én te ontvangen en u zal vrij zijn !

 

 

 

 

Heaven for everyone
Queen (Made in Heaven)
-5:36