Dolfijn-Curacao     

Click here to edit subtitle

Ik ben Marion Pantekoek

Liefdevol en Speels Medemens, ik probeer te Zijn en te Handelen naar mijn Hart en breng mijn gaven zo goed mogelijk tot ontplooing en deel deze met Liefde, plezier en inzet, met ieder die dat wenst.

Opleidingen:

MAVO

 

PD Boekhouden

 

Kledingontwerpen

 

Modeltekenen

 

Maat coupeuse

 

Detex 1 en 2

 

Hoeden en lingerie maken

 

Sportmassage

 

Ontspannings massages

Thaise Tempel massage

Kennis over Stress release punten, reflexzone op voeten en handen en energiebanen.

Meditatie technieken

Ontspannings technieken

Tao istische kennis van voeding en sappen,ook dmv het boek, de Tao van het lichaam. 

SHY Holland tot level 6 of 7, tóen het hoogst haalbare.

Eeuwig Helend Licht met ook zijn specifieke Aura healings techniek.

Op mijn 38e ben ik op pad gegaan, en heb mijn rust en mijn roots gevonden in het Sjamanisme.

Dit was het begin, van mijn Spirituele en Bewustwordings pad.

Ontwikkelde gaven, kennis en ervaring:

Aura´s

Chakra´s

Sjamanistische Aura Helings techniek.

Soulretrieval

Versterken en balanseren van het Lichtlichaam

Het bewandelen van de Onder, Midden en Boven wereld.

Het in kontakt staan met Engelen, Aartsengelen, Meesters, Geleide Gidsen, Krachtdieren , Elfen en de Planten en Stenen wereld.

Het in kontakt komen met al die diverse energie soorten en enkelen, waarmee ik  werk, zoals de Dolfijnenergie, welke ik heb mogen krijgen in Alle gevallen, welke een Hoog Liefde energie gehalte heeft en blokkade opheffend kan werken.

Maar vooral in kontakt staan met Mijzelf en mijn Innerlijke Kennis, Innerlijke Weten en zoveel mogelijk in kontakt staan met mijn Ziel, of in ieder geval wanneer nodig.

Zijn vanuit  mijn Centrum !

Mijn kennis over energie, hoe kan dit ?

Het klinkt misschien wel heel raar, energie waar ik mee werk, maar álles is energie, met ieder  zijn eigen kwaliteit. Iedere angst, iedere gedachte, IS energie.

Ik heb dat van jongs af mogen meemaken en mogen leren. Totdat ik snapte dat Al die gevoelens, die ik ervaarde (en niet wist waar ze vandaan kwamen) bleek, dat ze niet van mij waren. In die tussentijd, heb ik wél geleerd om ermee om te gaan en te veranderen in een energie kwaliteit, die ík als prettig ervaarde.

Omdat ik de energie daarna van anderen als uitermate onprettig ervaarde, sloot ik mij af van de meeste mensen, wat mij ook niet bevredigde, omdat ik op deze manier  wel héél weinig kontakt met anderen had . Wat zich verder voortzette, toen ik verder en verder ging, om iedere dag mijn energie en aura (Lichtlichaam) schoon maakte  en verlichtte.

Nu sta ik op het punt, dat andermans energien mij niet meer  hinderen in mijn Zijn. Ik heb geleerd om vanuit mijn Centrum te Zijn én te handelen en zodoende  geen gevoelens of gedachten van anderen als hinderlijk te ervaren.

Dit brengt mij nu tot het feit, dat ik nu wél op de juiste manier met mensen om kan gaan en ze kan begeleiden om ieder hun eigen pad te gaan bewandelen.

Ook is het nu beter mogelijk om helings technieken of simpele massages goed te verwerken, zonder daar zelf mee in de problemen te komen.

Wat ik  ook ervaren heb, is dat ik ook in kontakt mag staan met Al die energien, energien van Al dat er Is. En zelfs kan ik ze kopieren en neerzeten. Dit is allemaal oefenen, oefenen en oefenen  geweest.

Nu ik mij bezighou met de Maya kalender en energien, zie ik dat ik DIT als kadootje heb meegekregen. Ik ben namelijk Witte Wereld overbrugger met Toon 5.Dit betekend dat ik in de energie van de Wereldoverbrugger, Overbruggen van werelden, Kracht van de Dood, Loslaten en Nieuwe Kansen, mag verfijnen, verdiepen en integreren(wit). Let wel, ik mag hier verder van leren en verdiepen! Een leerproces dus !  Toon 5 heb ik op mijn geboortedag meegekregen, welke mij helpt in mijn leven, het is de energie van Vertrouwen en dit is de Boventoon van Uitstraling, energie oproepen ! Om op te kunnen roepen, is het van belang om het eerst te leren kennen, vandaar de verschillende energien waar ik mij mee hebt verbonden en van hebt geleerd.  Mensen met toon 5 zijn onderzoekend en willen  graag alles weten. Het gaat om het inzicht in het Totaal.

Voor mij is het helemaal duidelijk  hoe en waarom ik dit nu makkelijk kan en al mijn intentie heeft gegeven om dit alles te leren en inzicht hierin te krijgen.

Blijkt, dat ik toch AL die jaren, GOED naar mezelf heb geluisterd !!!

Mijn sterk invoelend vermogen welke ik heb, is daarom ook makkelijker te begrijpen welke ik heb geconcentreerd om aan te gaan bij de tekorten die bij mens en dier aanwezig zijn, dat om deze aan te geven en aan te vullen, zodat u een handje geholpen wordt om béter in balans te gaan Zijn.

Dit kan bij volwassenen én bij kinderen.

 

L.achYoga is een héérlijke manier om plezier in ZIJN zélf aan te voelen, waardoor míjn leven vollediger zal Zijn als ooit ervoor !

 

Hierna, mijn intense wens, om met dolfijnen te mogen samenwerken om kinderen met een fysieke en  geestelijke ´handicap´  of ´gewoon´ hooggevoelige kinderen (dus kinderen jong en oud, van 0 tot 120 jaar) te ondersteunen in hun Zijn en indien gewenst beter in balans helpen brengen.

 

In en met Liefde,

Marion