Dolfijn-Curacao     

Click here to edit subtitle

14 daagse Atlantis reis

 

14 daagse Atlantis reis op Curacao.

 

 

Tijdens deze Chakra reis, zal de verbondenheid met Moeder Aarde volledig tot zijn recht gaan komen.

Op dit kleine eilandje gaan wij na eerst een gedegen ontspanning en herstel periode gehad te hebben, iedere dag een Chakra uitzuiveren, waarbij onze Atlantis verleden zo goed mogelijk weergegeven zullen gaan worden, zoals door de Lichtwereld word aangegeven en erkend.

Wij gebruiken hiervoor onze technieken van hart/voel meditaties, ontspannings methoden en het verbinden met deze plekken in de natuur, waardoor uw leven een nieuwe glans zal gaan krijgen.

Het verbinden, gebeurt op Ìeders nivo en zal onder leiding gaan zijn van Onze Liefdevolle Onderneming in Alle gevallen .

Veel sjamanistische invloeden, zullen wij hier ook gaan vinden.

Vanuit het Curacaose land als van mij.

 

 

~Iedere dag, zal de Maya kalender worden besproken, zodat we weten in wélke energie we ons mogen wentelen én mogen weerstaan.

~Het eten is vegetarisch en holistisch bereidt

~Ook mogen wij dagelijks van héérlijke verse groenten en vruchtensappen gaan genieten.

~Iedereen krijgt een massage van een deskundig en gediplomeerd masseuse.

Onze lunch zullen wij in het algemeen búiten als picknick gaan eten, mogelijk aan 1 van de vele stranden die curacao rijk is, om ná de rust pauze ook gelijk een heerlijke zwem of snorkel te gaan maken.

 

We zullen enkele toeristische sites gaan bekijken.

En in het algemeen vroeg opstaan, om de natuur in zijn hele glorie te mogen zien ontwaken en met de Liefde in en voor Onszelf deze neer te zetten !

 

 

Wat uitgebreidt kan worden, om deze energie, kennis en Overvloedige Liefde verder te laten integreren om deze volledig in nieuwe omstandigheden te kunnen neerzetten. Voor deze extra dagen volgt een speciale prijs, waarvoor u graag nog even wenst te blijven :)

In en met Liefde Marion Pantekoek

 

 

Het bedrag wat voor deze héérlijke dagen, energie en opgedane Liefde betaald mag worden is 1850 euro en zal u zéker in vernieuwende Liefde voor Ons Allen gaan brengen.

Stuur uw aanmelding naar [email protected] óf contact us én betaal uw

reserverings bedrag voor de 14 daagse Atlantisreis, 450 euro, te storten op ASN Bank rek.nr: 70.72.59.053 t.n.v. M.E. Pantekoek te Curacao

Wees er snel bij, want de groepen zullen klein zijn,max. 8 pers

Meld u aan via e.mail voor kontakt en verdere info !

Het resterende bedrag van 1400 euro, uiterlijk 2 weken vóór aankomst

 

~ 1e dag

aankomst en verwelkoming van het huis en omgeving.

Ontspannen, hapje, gezellig onderons en dan bijtijds naar bed om de jetlag geen kans te geven.

 

~ 2e dag

ontspannen bijkom en acclimatiseer dag, waarbij mogelijk een massage ingevoegd zal worden en waar de liefde al op hoger peil zal gaan komen door enkele vernieuwende oefeningen die door de Meesters zijn doorgegeven.

Ontspanning van lichaam en geest, zodat uw nieuwe vibes, die er zodadelijk aankomen, soepel ontvangen zullen gaan zijn.

 

~3e dag

zal de 1e dag van deze chakra Atlantis reis gaan zijn,

We zullen Maria haven gaan bezoeken, het Hart van het eiland, waar wij onze en het eiland zijn Hartchakra zullen gaan uitzuiveren, door hier een Liefdevol ideaalbeeld zullen gaan neerzetten onder leiding van Onze Meesters én anderen die ons hiermee zullen begeleiden.

U zult wéten dat HIER de aardlagen snel gezuiverd zullen gaan zijn door wat er komen gaat op Hoger Nivo .

Hierna zullen wij een tijdje in onze Eigen Liefde gaan vertoeven, zónder te praten om zodoende AL Onze Intenties VOLLEDIG te zullen gebruiken ten goede van Ons Allemaal ! Rustig zullen wij onze weg gaan vervolgen om weer te gaan spelen en weer kind te zijn ín en rond het water waarbij een overheerlijke picknick onze smaak papillen zal verwennen spelen,ballen, tennissen zwemmen, snorkelen of............ niets doen.

´s middags zullen we liefdevol in ons hart blijven en en onze uitstrooien over IEDEREEN in uw familie en iedereen die u kent........... Dit leven is Héérlijk !

 

~4e dag

Zal ons plezier zich alleen maar verder uitbreiden, doordat wij Déze verder gaan aanboren, door te gaan naar een heerlijke plek op Curacao, waarbij wij onze verbinding maken vanuit het Hart naar onze buik, het Centrum van onze idealen, dromen en doelen.

Daar, op Playa Largo gaan wij liggend een meditatie aan om in goed kontakt te komen met deze Oh zo belangrijke centrum.

We zullen worden ondersteund door Onze LeerMeester en Begeleider in deze Meester Abraham.

We zullen verder in Ons plezier blijven, door ook weer deze plezier verder uit te breiden, in diverse van onze eigen zaken en daarnaast deze plezier over te brengen naar Al onze geliefden en naasten.

Picknick en spelen op een héérlijke plek op Curacao.

Met aansluitend een bezoek aan de vlindertuin, waar wij ons mogen gaan zien, als rupsen, die vlinder aan het worden is.

Vlakbij huis............ is er nog tijd om te zwemmen?

 

~5e dag

hebben wij onze Liefde en Plezier al zoveel mogelijk tot ontwikkeling gebracht om de ándere Chakra´s naar tevredenheid te kunnen uitzuiveren.

Wat daarbij heel belangrijk is, is om de focus te kunnen houden, daarom gaan we vandaag déze verder zuiveren en tot ontwikkeling brengen !

De focus is de uitbalansering van rechter en linker hersenhelft.

Manlijk/vrouwlijk.......Ying/Yang.

Dit doen we ,door in ons Hart te kijken en de liefde voor onze Vader en Moeder tot ontwikkeling te brengen.

De Liefde die dít teweeg zal gaan brengen, zal Iedere Deur voor u gaan openen die u wérkelijk open Wil hebben.

Natuurlijk, doen wij dit onder begeleiding van onze Geliefde Lichtmeesters die hierover gaan en die zich heel gauw aan u kenbaar zullen gaan maken en wordt gegeven op een plekje die hier ideaal voor is dit te ondergaan, t.w. Oostpunt. Hier zouden we als het mee zit, wel eens op een hele speciale manier naartoe kunnen gaan.

Hier is het ook uitgesproken geschikt, om de hele dag hier te zijn en onze Vader en Moeder en de Vader en Moeder in onszelf, liefdevol met elkaar te laten spelen en daar te overnachten.

 

~6e dag

Worden we opgehaald, om naar onze volgende opdracht te gaan, t.w. de Nieuwste Waarde in ons leven, de Liefde die DIT alles al heeft teweeg gebracht.

De Liefde die ons Allen heeft samengebracht en die ons begeleidt tot eeuwigheid en amen, Onze Almachtige God Aanwezigheid in Onszelf.

 

Deze Kracht, zal zónder tegenbericht zéker gaan aankomen(gebeuren) door de Nieuwste Waarde in Ons Allen te Vinden.

Deze Godskracht zal onder andere zekere gedachten onder ons gaan krijgen om ons te vrijwaren van diverse vrije gedachten, die ieder van ons heeft.

Liefdevol zuiveren wij en brengen onze Innerlijke Hart verder tot ontwikkeling om Onze Liefde voor de Heer verder te laten ontspringen, zoals is gewenst.

De plek is nog even geheim, om de ándere geen voorsprong te gaan geven in deze vernieuwde vorm van Chakra healing!

 

~7e dag

is een rustdag, waarbij we samenwerken om Al wat wij verworven hebben dírekt onder woorden gaan brengen én direkt mee gaan werken, in IEDERS genoegen en welkom voor anderen.

Deze dag zal u genoeglijk doorbrengen en zal u zéker geen windeieren gaan geven, als u dít weet weer te geven onder anders soort denkenden dan uzelf.

Om u enig begrip te geven, van wat er wordt bedoeld, zal u een idee gaan krijgen, WÁT ermee te doen....... en het dán te volgen !

Dit maakt u stil, ik weet het . Liefde in uw hart......... dít is de rustdag !

 

~8e dag

wordt vervolgd door een reisje naar diverse plekken op het eiland, om uw vakantie gevoel ook tot zijn recht te laten komen.

Wij zullen gaan bezoeken : *Sete Boca (aardester) mooi stukje natuur..........waar men zegt ook nog tekeningen van de ...... indianen te vinden zijn.

* Hofi Pastor (basis) waar de dikste en oudste boom van Curacao staat.

En * Watamula waar we het Hart van Moeder Aarde zullen ervaren, mét of zonder de sjamanentrommel.

De Liefde die we dáár zullen voelen, is de Liefde van de Aarde .......... Totaal !

 

~9e dag

is de 1e in de rij van vernieuwende bezigheden, waarbij u allen een Juiste begeleiding zullen ontvangen, vanuit de spiritworld. Een leraar of lerares, wordt u toegewezen en zal u begeleiden, totdat u verder kunt zónder . U bent de voorlopers en zal de grootste hoeveelheid aan mensen mogen helpen begeleiden naar het punt, waar U nu bent aangeland.

Verdere dagen, staan nog niet vast en volgen, zodra de groep is samengesteld, zodat íedereen hieraan zijn Liefde kán gaan neerzetten ten Goede van Ons Allen én met plezier :)

 

 

Uw aanmelding staat vast, wanneer de aanbetaling van 450 euro is overgemaakt op de Nederlandse Bank rekening van de ASN 70.72.59.053 tnv M.E. Pantekoek te Curaçao.

Het resterende bedrag uiterlijk 2 weken vóór aanvang van de reis.

Voorwaarden

 

Bij het doen van de aanbetaling ad € 450 staat u definitief ingeschreven voor deze reis.

Het volledige bedrag van € 1850 dient uiterlijk 2 weken voor aanvang van de reis te zijn voldaan.

De vlucht dient u zelf te boeken, wij zorgen ervoor dat u opgehaald wordt van het vliegveld.

Bij annulering bent u tot 2 maanden voor de reis niets verschuldigd, tussen 2 maanden en 2 weken voor de reis het bedrag van de aanbetaling en tussen 2 weken en start van de reis bent u het volledige bedrag verschuldigd. Deze laatste geldt ook wanneer u tijdens de reis afhaakt.

Een reisverzekering dient u zelf af te sluiten.

 

Wij zijn niet aansprakelijk voor uw goederen, eigendommen of gezondheid.

 

 

Heaven for everyone
Queen (Made in Heaven)
0:00/5:36
Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.